Green Coffee

Bijna iedereen weet inmiddels wel dat groene thee gezond is. De nieuwste hit op dit moment is echter green coffee (groene koffie). Het mooie is dat het niet alleend gezond is, maar dat je ook nog van afvalt. Kijk wel uit dat je de goede koffie koopt. Lees hiervoor mijn artikel waar je deze het beste kunt kopen en waarom.
In tegenstelling tot wat je zou denken, is dit geen koffie. Ook hiervan is de basis groene thee. Verder zitten er calcium, chroom, antioxidanten, natuurlijke cafeine en panax ginseng wortel in. Al deze spullen samen nemen je hongergevoel weg en stimuleren het vetverbranden en de verbranding van calorieen.

Het beste gebruik je  green coffee als volgt: ’s Morgens los je een zakje green Coffee op in 100 ml heet water en laat het enkele minuten trekken. Suiker en melk kun je naar smaak toevoegen (suiker natuurlijk absoluut niet als je wilt afvallen, gebruik dan liever Stevia of zo). het smaakt naar thee, maar heeft ook een koffiesmaakje. Ik vind het in ieder geval echt lekker. Na 20 minuten kun je vervolgens ontbijten (je weet vast wel dat je nooit een ontbijt moet overslaan, want dan komen je spijsvertering en stoelgang niet op gang, maar ik herhaal het hier toch nog maar een keer). Neem een goed ontbijt, bijvoorbeeld volkorenbrood en/of muesli (let ook hier op de suiker).
Als je wilt afvallen, is het drinken van groene koffie of groene thee alleen natuurlijk niet voldoende. Eet 6 keer per dag, vermijd suiker, verzadigde vetten en verkeerde koolhydraten en beweeg voldoende. Green Coffee laat echter na een tijdje je maag krimpen, waardoor je minder zult eten en dat is mooi meegenomen. Verder zorgen de antioxidanten dat je afvalstoffen je lichaam sneller verlaten en krijg je extra energie van de hoge dosis natuurlijke cafeine.

Dus: allemaal aan de groene koffie!

Dit bericht is geplaatst in Green coffee met de tags , , , , . Bookmark de permalink.